СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 18.12.2023 – 24.12.2023

x


През първите дни от седмицата ежедневието ви може да е натоварено с ангажименти над средното ниво, може да се налага да отговаряте на повишени изисквания или да възникват допълнителни задачи… Не е изключено някои от вас да  решат да пътуват или това да са принудителни командировки, но каквото и да е – ще е препоръчително да реагирате на момента, за да не пропускате шансове, но и да можете да реагирате на някои внезапни или непредвидени ситуации.

До края на седмицата получавате важни известия или вид яснота, която касае вашата професионална реализация, не е изключено през втората част от периода да се активират стари и неразрешени въпроси. Приемете случващото се като право на втори опит, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди, да утвърдите успехи, да ги шлифовате, да изчистите евентуални слаби звена, ако забележите такива.

През целия период няма да ви липсва внимание и компания, вашата собствена популярност ще расте.

Все пак в обкръжението ви ще има хора, които ще ви радват приятно, но може да има и други, които действат непоследователно, ненадежно и по-скоро ви изненадват неприятно.

Ако някои ваши връзки се нуждаят от промяна, това ще бъде по-видно от обикновено, а вие ще трябва да  я допуснете, да изберете най-верния подход, за да не позволите вид деструктивни процеси да ви влияят и в бъдеще.

Любовта се тества за здравина, чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас  и любим човек. Подходящо време да освежите, обновите и разнообразите отношенията си  чрез по-висока социална активност или като прекарвате повече време навън, това ще има оздравителен ефект в повечето случаи.

През последните дни от периода все по-важна тема са партньорските връзки, ще можете да ги стабилизирате, да ги рестартирате, ако искате и не са преминати определени граници.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени