СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 20.02.2023 – 26.02.2023

x


Седмицата стартира с Новолуние, което ще е едно от най-важните за вас през годината. На този етап вие може да не чувствате силата му в значима степен, но задължително трябва да  усещате „ветровете на промяната“. Те ще изискват пред вас през следващите дни и седмици да бъдете максимално мобилизирани, да демонстрирате най-доброто от себе си, за да  удържите своеобразна победа, която ще ви държи на върха или поне няма да позволи да бъдете изместени.

Вашата инициативност ще бъде много висока, мнозина ще действат с голям размах, ще се целят на високо и надалеч, буквално и в по-широк смисъл.

Общуването с влиятелни личности, хора извън близкото или традиционното обкръжение, евентуални пътувания, вашата квалификация и знания, разширение на вашето влияние, ще ви дърпат напред и нагоре, образно казано, ще подпомагат постигане на резултати и успехи, които ще разширят хоризонтите ви на развитие, съответни шансове и перспективи пред вас.

Вашата популярност действително ще расте, в компанията ви ще нахлуят нови хора, които ще бъдат добронамерени или ще ви подават ръка, ако имате нужда от това.

Някои от вас ще се сдобият с благодетел или ще могат да се изкачат нагоре по йерархичната стълбичка, вследствие на собствените ви комуникативни способности, въздействие върху околните, одобрение, което получавате…

Тази тенденция ще се усили през следващата седмица. Струва си да бъдете по-дейни, за да не пропускате възможности.

Все пак, може да има личности, които действат зад гърба ви и може да ви изненадат неприятно, така че когато се доверявате, бъдете по-внимателни.

Любовта на този етап е на заден план или едно приятелство може да прерасне в нещо повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени