СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 20.02.2023 – 26.02.2023

x


Седмицата стартира с Новолуние, което е в Риби и ще направи вашите мечти по-ярки,  романтични или носталгични настроения мога да обхванат душата ви. Вие ще се стремите да надникнете в по-далечното бъдеще, за да изградите най-правилна стратегия, която ще порадва сърцето ви, ще ви направи по-щастливи и успешни.

През първите дни от периода може да имате интуитивни прозрения, които не бива да пренебрегвате, а да им се доверявате, да ги допуснете, усилите, за да се материализират на практика и да порадват сърцето ви.

Вие ще демонстрирате най-доброто от себе си, постепенно ще ви обземе до за ентусиазъм, така че да преобразите живота си в положителна посока и действително ще се справите.

Вие може да постигнете успехи през тази или следващата седмица, които ще преобразят живота ви в положителна посока и то за дълго. Колкото са по-големи мечтите ви, толкова по-далеч можете да стигнете.

Важна тема може да бъде и финансовото ви състояние, в такъв случай повечето от вас ще имат усещането, че има кой да им пази гърба и на практика ще бъде точно така.

Дори и една врата да се затвори пред вас, друга и като алтернатива ще бъде отворена, така че ще има личности или обстоятелства, които да ви подкрепят, да ви помага да превъртате евентуални предизвикателства в полза.

Вие се стремите да проявявате голяма адаптивност, може би сте изправени пред някакъв избор, а верен ориентир е вашия собствен интерес, кой или какво застава на ваша страна, може да ви действа като опора и т.н.

Същевременно, ако определени персони ви изненадват неприятно, сега е благоприятно да ги идентифицирате, да се дистанцирате от тях, за да не позволите да ви нанасят щети и в бъдеще време.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени