СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 20.03.2023 – 26.03.2023

x


Марс ще бъде във вашия зодиакален знак до 25-ти март, така че това е оптимален срок,  през който вие можете или трябва волево да превъртите всички предизвикателства в полза, трябва да изчистите недоразумения или да оставите зад гърба си онова, което има негативен ефект върху общественото ви положение и репутация.

Успехи, които извоювате сега или тенденции, които зададете, после ще се развиват почти по инерция и през следващите около две години и половина.

Нещо, което ви е вълнувало дълго време, да кажем през изминалата около половин година – изтича като давност, предстоят развръзки, след което ще прелистите нова страница, ще трябва да промените подхода си, дори целите си.

На 21 март  предстои Новолуние, което е в зодиакалния знак Овен и то ще обнови вашите позиции в колектив. Възползвайте се от тази приливна вълна, образно казано, за да създадете и укрепите връзки, за да има на кого да разчитате, така че по-лесно да осъществите вашите желания. В началото винаги по-лесно се влияе, не изпускайте  момента да утвърдите авторитета си в колектив или да извършите промени, да се адаптирате към такива, които ще ви действат стабилизиращо.

На 23 март Плутон навлиза във Водолей и на този етап ще остане в този сектор до 11-ти юни, така че през идните месеци вие ще почувствате влиянието на тази планета като свеж въздух и от типа на „винаги има начин, има нови светове, има варианти“.

Плутон ще ви подтикне да излезете извън границите на познатото да разчупите статуквото  и това може да се случи чрез пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение, повишаване на квалификацията… От ноември месец 2024 година Плутон ще остане трайно в този сектор за следващите около 20 години и ще ви дари с доза късмет за положителни преобразувания в живота ви, все по-силно и трайно ще ви концентрира върху горе-изброени приоритети, от които ще се възползвате и ще имплантирате в живота си…

В любовта – може да ревизирате онова, което е най-важно за вас, нека подобни анализи ви насочат към истински и стойностни за вас хора.

Ако сте сами, може да привлечете партньор, който е твърде различен от вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени