СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 20.03.2023 – 26.03.2023

x


На 21 март предстои Новолуние, което е в зодиакалния знак Овен, то ще обнови вашия социален статус, обществено положение, кариерно развитие. Вашите амбиции ще се усилят в значима степен и вие ще имате възможност да направите пробив в избрано от вас направление, да извършите положителни промени, които касаят и финансовото ви състояние, изкачване по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват. При всички случаи ще се оформят шансове, които ще ви подействат обогатяващо…

Ако имате план-график и го преследвате, тогава звездите ще ви подкрепят.

С това Новолуние и през следващите седмици вие може да постигнете успехи, които да се развиват почти по инерция през следващите месеци и дори повече.

Радвате се на подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, имате на кого да разчитате, а това има позитивен ефект върху чувството ви за сигурност, върху вашата смелост и инициативност.

На 23 март Плутон навлиза в зодиакалния знак Водолей и ще остане в този сектор до 11  юни 2023 г., но на този етап, защото ще се върне окончателно в този знак през ноември 2024 г. и ще остане там за следващите около 20 години. За този период вие ще разкривате непознати за вас и до този момент ваши собствени качества и способности. Вашите инстинкти ще се изострят, така че ще ви помага да откривате вид изгода в доста ситуации. Мнозина ще проявят интерес към инвестиции, ще започнат по-активно да взаимодействат с финансови или държавни институции… Някои от вас ще се доберат до влиятелен  партньор, който ще допринесе за собственото им богатство и по-добро благосъстояние.

Разбира се, ще трябва да внимавате на кого се доверявате и допускате до себе си.

Марс навлиза във вашия зодиакален знак на 25-ти март и ще остане там до 20-ти май. Ако до скоро сте имали усещането, че голяма част от събитията са извън контрола ви, това много скоро ще се промени. Вие ще вземете нещата в свои ръце, образно казано, ще имате енергията и шанса „да бъдете капитани на вашия кораб“, а това по един естествен начин ще преобрази живота ви. До 20 май вие ще постигнете резултати, които после ще се развиват по инерция през следващите около две години и половина.

В любовта – преминавате в нов етап, който променя вашите чувства и привързаност, а посоката много ще зависи от това до колко гледате с човека до вас в една посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени