СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 20.12.2021 – 26.12.2021

x


През тази седмица вие можете да получите много силна подкрепа от страна на енергични, инициативни личности, които ще проправят път към вашите собствени и високи амбиции.

Самите вие ще сте ориентирани силно в тази посока – да взаимодействате активно с важни за вас хора, да преговаряте, да получавате по-широка подкрепа…

Сега ще имате шанс да привлечете влиятелна личност на ваша страна, общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение е доста ползотворно, дава ви възможности, разширява хоризонтите ви на развитие, стабилизира ви.

В този процес вие ще преосмисляте кого да допускате до себе си, да задържите или пък да се разделите. В повечето случаи преценките ви ще бъдат целесъобразни, точни и коректни, така че ако оставите някои зад гърба си, ще скъсате зависимост, която ви нанася щети, финансови или морални. А може и да се въвлечете в дълъг процес на преговори с хора и институции, за да се предпазите от загуби. В такъв случай от вас ще се изисква да промените нещо в подхода си, за да получите различен и по-добър резултат от преди.

Ако имате стари дългове – те ще напомнят за себе си, но можете и да си върнете нещо изгубено, което ви дължат, ако има такова…

В края на годината от вас ще се изисква да разчупите границите на постигнатото до този момент, да излезете извън рамките на познатото и вид статукво, за това ще ви помагат или стимулират определени отношения, лични или делови, интереси, също висока квалификация, която ще ви дърпа напред и нагоре.

Отлично време за укрепване на партньорски отношения, лични или делови, предимно такива, които допринасят за просперитета ви – общо и могат да ви измъкнат от водовъртеж на евентуална неудовлетвореност.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, а други – вие може да инициирате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени