СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 20.12.2021 – 26.12.2021

x


Амбициите ви ще растат и вие рядко ще се задоволявате с вид статукво… Ще се стремите да внесете вид подобрение или стабилизация на общественото ви положение, съответно това може да засегне кариерно развитие, в някои случаи брачни или важни за вас връзки.

Всъщност, точно сега е моментът да постигнете успехи, на които ще разчитате дълго, да наклоните везните в една предпочитана от вас посока, да оберете плодовете на усилия, които сте полагали.

Ако всичко е наред, можете да разчитате на същото за дълго. Иначе, получавате сигнали за предстоящ по-рязък завой, ако не веднага, то през февруари.

Ключът към успехите ви сега ще бъде морална или материална подкрепа от страна на хора, които влияят на бъдещото ви развитие.

Това е отличен период, през който можете да направите пробив в избрано от вас направление, можете да превъртите предизвикателства в полза, да повишите доходите си или да се изкачите по йерархичната стълбичка и следствие на добро взаимодействие с авторитетни фигури, понякога държавни или финансови институции.

Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, ще ви указват все по-силно въздействие.

В друг случай – вие ще преосмисляте по-далечни перспективи на развитие и в този процес може да решите да си върнете нещо от миналото, което пак така касае конкретни лица, партньори или пък позиции… Това може да наложи промяна на подхода, за да се получи по-добър и различен резултат от преди.

Може да възникнат идеи за пътувания, в такъв случай те ще отключат ярки или незабравими преживявания, тенденцията ще расте и през следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени