СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 21.08.2023 – 27.08.2023

x


Все по-важна тема за вас ще се превръща домът, семейството, най-близката среда на съществуване и възможност да хармонизирате отношенията си, да подобрите комфорта си.

В този процес анализирате миналото, може да ви се налага да използвате различен подход, за да получите по-добър резултат от преди, за да се справите с приоритети, които иначе може да отчитате за извън контрола си.

Звездите ви дават шанс и да си върнете нещо от миналото, ако желаете разбира се и то не е трябвало да напуска живота ви. Меркурий, вашият покровител, се обръща в ретрограден на 23-ти август и ще остане ретрограден до 15 септември.

Докато е Ретрограден Меркурий вие ще имате право на втори опит, така че да постигнете стабилност, която засяга всички нива от живота – личен и делови аспект, неразрешени казуси от миналото.

Вашите близки влияят силно на общественото ви положение, дори кариерно развитие, бъдещи перспективи на развитие, но и обратното може да е вярно – вашите честолюбиви планове да оказват въздействие на семейната среда.

През настоящата седмица може да преодолеете предизвикателство, което да намести пластовете в тези две сфери на влияние, които са като скачени съдове, така че да се получи оптимално добър резултат.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава ще бъдете насочени силно да оставите зад гърба си хора и обстоятелства, да промените в значима степен стратегията си, за да се предпазите от бъдещи негативи.

Продължавате да водите разяснителни разговори, които променят важни за вас връзки с най-близко обкръжение, понякога роднини, братя или сестри, ако имате такива.

Все още нищо не е окончателно, можете да разчитате на повече добронамереност, но и необходимост да се разграничите от преувеличени или неточни очаквания.

Придържайте се към фактите и всичко ще е наред.

Пазете се от недоразумения в общуването, които могат да предизвикат „от клечка – мечка“, да ви върнат в изходна позиция при някои различни мнения и със съответните последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени