СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 21.08.2023 – 27.08.2023

x


Все по-важна тема за вас ще се превръща домът, семейството, най-близката среда на съществуване и възможност да хармонизирате отношенията си, да подобрите комфорта си.

В този процес анализирате миналото, може да ви се налага да използвате различен подход, за да получите по-добър резултат от преди, за да се справите с приоритети, които иначе може да отчитате за извън контрола си.

Звездите ви дават шанс и да си върнете нещо от миналото, ако желаете разбира се и то не е трябвало да напуска живота ви. Меркурий, вашият покровител, се обръща в ретрограден на 23-ти август и ще остане ретрограден до 15 септември.

Докато е Ретрограден Меркурий вие ще имате право на втори опит, така че да постигнете стабилност, която засяга всички нива от живота – личен и делови аспект, неразрешени казуси от миналото.

Вашите близки влияят силно на общественото ви положение, дори кариерно развитие, бъдещи перспективи на развитие, но и обратното може да е вярно – вашите честолюбиви планове да оказват въздействие на семейната среда.

През настоящата седмица може да преодолеете предизвикателство, което да намести пластовете в тези две сфери на влияние, които са като скачени съдове, така че да се получи оптимално добър резултат.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава ще бъдете насочени силно да оставите зад гърба си хора и обстоятелства, да промените в значима степен стратегията си, за да се предпазите от бъдещи негативи.

Продължавате да водите разяснителни разговори, които променят важни за вас връзки с най-близко обкръжение, понякога роднини, братя или сестри, ако имате такива.

Все още нищо не е окончателно, можете да разчитате на повече добронамереност, но и необходимост да се разграничите от преувеличени или неточни очаквания.

Придържайте се към фактите и всичко ще е наред.

Пазете се от недоразумения в общуването, които могат да предизвикат „от клечка – мечка“, да ви върнат в изходна позиция при някои различни мнения и със съответните последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени