СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 21.08.2023 – 27.08.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръщат важни за вас отношения, приоритетно с любими хора – ваш партньор или пораснали деца. В някои от случаите това дори могат да бъдат и ваши приятели.

През настоящата седмица вие може да укрепите връзките си чрез разяснителни разговори,  като изчиствате евентуални недоразумения в миналото, планувате по-далечни перспективи на развитие. На практика вие действително сега задавате по-дългосрочни тенденции,  които могат да бъдат напълно позитивни, трансформиращи, оставящи в миналото нещо деструктивно, ако е имало такова.

Все пак може да ви се налага да преодолявате някакво предизвикателство, след това не разрешен въпрос ще остане в миналото или ще изгуби давност. От вас ще се изисква мобилизация, а понякога и анализ на миналото, така че да не повтаряте някои негативни тенденции.

През цялата седмица може да ви се налага да се доказвате пред околните над обичайното  или разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Тестват се ваши позиции в обществото, в тази сфера се наместват пластове и нека това да е във ваша полза.

Все още ви занимават приоритети, които се отнасят до дома и семейството, евентуални битови и имотни казуси, местоживеене, хармония у дома. Звездите ви дават шанс да се справите с подобни приоритети, но често и да преосмислите някои ваши реакции, оценки,  за да получите по-добър резултат от преди. Остротата на някои въпроси в тази сфера ще се изгуби през настоящия период, но и ще остави трайна следа, така че трябва да насочвате внимателно и като не губите желанията си от поглед.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени