СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 21.08.2023 – 27.08.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръщат важни за вас отношения, приоритетно с любими хора – ваш партньор или пораснали деца. В някои от случаите това дори могат да бъдат и ваши приятели.

През настоящата седмица вие може да укрепите връзките си чрез разяснителни разговори,  като изчиствате евентуални недоразумения в миналото, планувате по-далечни перспективи на развитие. На практика вие действително сега задавате по-дългосрочни тенденции,  които могат да бъдат напълно позитивни, трансформиращи, оставящи в миналото нещо деструктивно, ако е имало такова.

Все пак може да ви се налага да преодолявате някакво предизвикателство, след това не разрешен въпрос ще остане в миналото или ще изгуби давност. От вас ще се изисква мобилизация, а понякога и анализ на миналото, така че да не повтаряте някои негативни тенденции.

През цялата седмица може да ви се налага да се доказвате пред околните над обичайното  или разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Тестват се ваши позиции в обществото, в тази сфера се наместват пластове и нека това да е във ваша полза.

Все още ви занимават приоритети, които се отнасят до дома и семейството, евентуални битови и имотни казуси, местоживеене, хармония у дома. Звездите ви дават шанс да се справите с подобни приоритети, но често и да преосмислите някои ваши реакции, оценки,  за да получите по-добър резултат от преди. Остротата на някои въпроси в тази сфера ще се изгуби през настоящия период, но и ще остави трайна следа, така че трябва да насочвате внимателно и като не губите желанията си от поглед.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени