СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 21.11.2022 – 27.11.2022

x


Вашата социална активност перманентно ще расте, вероятно и не без причина, а следствие на нарастващите ви амбиции, също подкрепа, която получавате от околните.

Възможно е във вашето обкръжение да има личност, която да ви въодушевява, окриля,  покачва вашия адреналин, прави мечтите ви по-цветни, но и по-осъществими.

Вие се намирате в прекрасен период, през който се радвате на повече добронамереност,  може да обсъждате важни теми за вашето бъдещо развитие, а следствие на по-широката опека или одобрение от другите те могат да станат и осъществими. Вашите действия в последно време невинаги са водили до желания резултат, дори може да са ви разочаровали, постигали обратен ефект или разминавали с очакванията.

Каквото и да е, приемете, че това може да е полезен урок, така че да промените подхода си,  а може би и целите, които си поставяте, според това доколко са осъществимите.

На този фон сега вие можете да се измъкнете от сложни ситуации като влезете в по-далечна перспектива, придържайте се към факти, разчитате на подадена ръка от страна на влиятелни и власт-имащи личности.

Може да си върнете и минала възможност, хора от миналото също могат да напомнят за себе си и да се върнат в живота ви, ако вие действате в тази посока.

Общуването с хора извън близкото или традиционното обкръжение, демонстрацията на висока квалификация, евентуални пътувания – ще разширяват хоризонтите ви на развитие или поне всичко това ще има стабилизиращо върху вас отражение.

Вие сте в прекрасен период да оздравите или обновите партньорските си отношения. Може да водите доста интересни или приятни дискуси, които ще ви подействат по подобен начин. Получавате предложения, известия, които могат да порадват сърцето ви. Ако сте сами – можете да срещнете любовта.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кадифена елегантност от Мег Раян.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ