СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 21.11.2022 – 27.11.2022

x


Все по-важна тема за вас ще се превръща финансовото ви състояние, което е като скачени съдове за подкрепа, до която можете да се доберете от страна на хора, които влияят на благополучието ви…

Това разбира се, може да бъде предприятието, в която работите и управляващите в нея,  които ви влияят, това може да бъде и вашия партньор, а понякога и по активно взаимодействие с банки, застрахователни дружества, инвестиционни фондове и т.н.

Сега вие имате възможност да подействате позитивно на благосъстоянието си и като получите съответна помощ, одобрение и повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват…

Можете също така да разчитате на партньора до вас, в друг случай – около него могат да ескалират промени, които да се отразят и на вас и в повечето случаи това ще бъде напълно благоприятно за вас.

Мнозина активно ще преговарят за интересите си и така е правилно, сега е моментът да действате в това направление, особено по време и след новолунието, което е на 24 ноември. Всичко това може да преобрази живота ви, да повиши или подобри вашия стандарт.

Можете да предприемете и инвестиции или по-активни взаимодействия с финансови институции, ако това ви интересува. Шансът да спечелите и да обновите материалното си състояние по гореописания начин е повече от голяма!

Появяват се възможности също така да стабилизирате финансовото си състояние като си върнете минала възможност, спечелите спорни казуси, получите награда за полагани до този момент усилия.

В душата ви назряват все по-силни страсти, които по един естествен начин ще трансформират вашите любовни взаимоотношения, посоката може да бъде напълно благоприятна за вас, полезно е в този процес да си изграждате стратегия, ако се налага – да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени