СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 22.01.2018 – 28.01.2018

x


Вашите амбиции растат, този процес може да е съпътстван от високи възможности за професионално развитие, повишение на доходите. Може да сте силно привлечени от идеята да промените нещо кардинално в реализацията си, да използвате нови методи, вероятно да пренаредите приоритетите си, да трансформирате линията си на поведение.

Мнозина попадат под влияние на вид опека – тайна или явна на влиятелни личности, ежедневието ви се трансформира и подчертано зависи от „другите“ – общо. Препоръчително е сега да преговаряте, да търсите и намирате връзки, варианти, които да се превръщат в мост към собствените ви успехи. Може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът или дълбоки, емоционални преживявания, подобни новини ви помагат да изберете оптимално правилната посока.

Взаимодействието с хора, стоящи далеч от вас – буквално или в преносен смисъл, обсебват вниманието ви, могат да се окажат повод за просперитет, радост, нови шансове…

В друг вариант – пътувате, излизате извън границите на познатото и това трябва да има обогатяващ ефект, такъв, който ви подкрепя, понякога сваля товар от гърба ви.

Някои от вас може да решат да обогатят знанията си, да се преквалифицират, така че та постигнат набелязаните по-високи цели.

Глътка свеж въздух за повечето от вас поради променени обстоятелства, шансове, които все по-ясно идентифицирате, дори и да изглеждат, че все още са в по-далечна перспектива.

В края на периода не са изключени изненади, лица извън близкото ви обкръжение напомнят за себе си, потапят ви в миналото под формата на развръзки или друго. Ако водите юридически дела – получавате повече яснота, но звездите ви закрилят…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюмът в бяло – свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ