СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 22.01.2018 – 28.01.2018

x


Вашата покровителка Венера е във Водолей, а до 03 февруари е в орбис на съвпад със Слънцето, така че вероятно ще бъдете въвлечени във важни събития, които касаят собствения ви социален статус, ще променят имиджа ви, общественото ви положение и това може да се случи спонтанно, следствие на натрупани тенденции или поетапно, благодарение на собствената ви амбиция и инициативност.

Настъпва време, през което трябва да вземете важни решения относно кариерното ви развитие, а може би и брачни отношения. В този процес можете да водите разговори, преговори с ваши партньори – лични или делови, които няма да останат без последици и могат да очертаят по-далечни перспективи на развитие.

Може да чуете новини, които да трансформират емоционално връзките ви не само. Набелязват се скрити процеси във взаимоотношенията ви, които могат да се превъртят в голяма сила и във ваша полза, ако обедините интересите си с важни за вас хора или пък може да решите да скъсате вид зависимост от влиятелна личност, като проявявате все повече ексцентричност, а революционните ви нагласи растат и целят да защитят интересите ви. На този етап звездите са на ваша страна, можете да преминете отвъд границите на възможното, стига да сте готови да поемете повече отговорности, да се целите високо и да действате стратегически.

Често изглеждате в очите на околните по-независими, трудно котролируеми…

В края на периода миналото ви застига под различни форми, може да се възродят стари шансове, като минимум – правите задълбочени ретроспекции. Не са изключени изненади, които касаят материалното ви състояние, онова, което имате – общо и нека те бъдат положителни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ