СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 22.01.2024 – 28.01.2024

x


Вие може да изпитвате все по-силно желание да разчупите границите на възможното, да излезете извън рамките на статуквото, за да разширите хоризонтите си на развитие, за да привлечете към себе си нови и привлекателни цели, съответни възможности.

Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение, ще стимулират силно вашето израстване или в позитивни трансформации в живота.

Някои от вас могат да решат да повишат своята квалификация, за да имат допълнителни шансове пред себе си…

Между вас може да има и такива, които се захващат с юридически дела, спорни казуси или пък може да имат усещането, че са на прага на житейски кръстопът и трябва да направят важен избор, на практика може да е точно така, а в този процес е хубаво да анализирате миналото, за да действате по-добре от преди, да не повтаряте евентуални грешки, ако е имало такива.

Почти през цялата седмица около вас може да има енергична личност, която да стимулира вашето собствено развитие, това може да е човек, който подкрепя и подпомага финансовите ви амбиции, въпреки че в някои случаи това може и да е повишена конкуренция, необходима да защитите интересите си, а това пак така ви мобилизира.

Вашето материално състояние и благополучие е тясно обвързано за финансови институции, влиятелни личности, партньори лични или делови. В повечето случаи, около вас ще има или ще се появи личност, която ще ви подкрепя, ще допринесе за вашето благоденствие, стабилизация, потвърждаване на вашия авторитет. Самите вие съзнателно и целенасочено трябва да действате в тази посока.

Все пак трябва да внимавате кого допускате до себе си, защото не всички ще са чак толкова доброжелателни, а вие трябва да си изградите правилна стратегия, за да се предпазите и от онези, които действат против вас, препятстват чувствата ви на щастие.

Все пак вие сте в силен период, през който може да се справите, проявявате характеристики на войн, забележителна приспособимост, твърдост, когато това се налага…

Любовта се трансформира, преосмисля, но може и да се укрепи, защото установявате, че можете да разчитате на вашия партньор. Ако в някои случаи това не е така, значи различията са твърде големи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени