СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП телец 22.01.2024 – 28.01.2024

x


Вашите амбиции растат и вие влизате в силен или важен период относно вашето кариерно развитие. Чрез големи планове вие действително може да стигнете много далеч и да преобразите собствения си живот, но затова ще се изисква и малко повече постоянно,  търпение, тоест не всичко ще се случва „сега и веднага“, но пък трябва да обръщате специално внимание на вашите мечти, на хора и обстоятелства, които ви подкрепят, така че да ги усилите и така може да се изкачите по йерархичната стълбичка или да извоювате нови и по-високи хоризонти за развитие.

Това, което ви помага и ви дърпа напред и нагоре, образно казано, това е вашата висока квалификация, но и евентуална опека от страна на влиятелни личности, включително такива, които са извън близкото обкръжение.

Може да ви се налага да пътувате, за да се борите за вашите интереси или пък да разширите хоризонтите си на развитие, или това е само повишена социална активност, която излиза извън границите на познатото и традиционното.

През настоящата седмица получавате шанс да утвърдите авторитета си в колектив, може да вземете по-престижен пост или пък ще попаднете под нечия опека.

Хора, стоящи далеч от вас, обсебват вниманието ви, проводник са на промени, предизвикателства и възможности.

Вашата покровителка Венера влиза в зодиакалния знак Козирог на 23-ти януари, от този сектор ще усили вашата воля, постоянство, може да ви фиксира върху конкретни цели, а вие да не се отказвате, докато не ги постигнете.

Докато Венера е в Козирог, тоест до 16-ти февруари, ви е трудно ще оставяте нещо на случайността, така че ще имате уникален шанс чрез собствен контрол, качества, които демонстрирате, да направите проби в избрано от вас направление… Заменяте идеалите със съвсем практични оценки, това може да изстуди чувствата, но и да ги стабилизира.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени