СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 22.03.2021 – 28.03.2021

x


Вашата социална активност расте и така е правилно, защото точно по такъв начин и чрез вид подкрепа, способност да утвърдите авторитета си в колектив, вие ще можете да начертаете по-предвидими и светли бъдещи перспективи на развитие.

В близкото ви обкръжение се появяват хора, които действително ви подкрепят, дават ви кураж, могат да се превърнат в мост към собствените ви успехи или са повод за добри новини. Вашите инициативи и желания ще се осъществяват по-лесно, ако демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, с влиятелни или авторитетни фигури, ако намерите начин да излезете извън границите на познатото и традиционното.

През първата част от седмицата пред вас се оформят внезапни шансове, авариен изход, ако се нуждаете от такъв, алтернативи на развитие, така че да се разтовари известно напрежение, което касае социалния ви статус, сигурност и т.н.

През целия период обаче, особено през втората част, вие може да изпитвате известен дискомфорт или противоречие между това, което трябва да вършите и онова, което искате да правите. Трябва да намерите верен баланс, за да не ескалира по-сериозно разминаване, да гледате в по-далечна перспектива на развитие, за да не се изгубите, образно казано или за да не позволите подобно противоречие да навреди на вашата репутация и обществено положение. Може да ви се налага да защитавате тезата си, дори имиджа си по- агресивно или стратегически, от избрания верен подход – колелото на Съдбата пред вас ще се превърти в една или друга посока и може да има широко отражение, така че следва да премисляте всяка ваша стъпка, каква посока избирате и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюмът в бяло – свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ