СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 22.03.2021 – 28.03.2021

x


Вие навлизате в важен период за вашия социален статус,  който може да засегне вашето кариерно развитие, обществено положение, репутация като минимум.

На този етап възникват доста креативни идеи, които ще можете да реализирате на практика през идните седмици и това може да преобрази вашия начин на съществуване в положителна посока. Засега ще усещате, че печелите с по-голяма лекота подкрепа и одобрение.

Възможно е да се появят влиятелни личности или власт-имащи персони, които подкрепят вашите намерения и със съответните позитиви. Вие демонстрирате най-доброто от себе си, а то не остава незабелязано.

През първата част от седмицата – вие може да чуете приятни и изненадващи новини, които ще ви покажат по-далечни перспективи на развитие, на какво можете да разчитате, къде са шансовете за разширение и просперитет.

Хора, стоящи далеч от вас – буквално и в по-широк смисъл, ви оказват значимо влияние.

Не е изключено да ви се налага да се съобразявате повече с тях, от вас да се изисква по-голяма адаптивност, за да можете да си бъдете взаимно полезни или поне да не си вредите.

В друг случай, ако пред вас предстоят пътувания, тогава може да получите информация, която ви е убягвала до този момент, а това да внесе смут в душата ви. Въпреки всичко, знанието винаги е сила, от която можете да се възползвате и да превъртите във ваша полза, да си изградите стратегия и т.н. Част от проблемите, които могат да ви притесняват в тази посока ще се разрешат от само себе си и с течение на времето…

Така че не е нужно да пресирате събитията или да се тревожите прекалено. Въпреки всичко, ако ви предстои подписване на договори или пък разрешаване на юридически и спорни дела, по-добре е да отложите за следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ