СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 23.08.2021 – 29.08.2021

x


Все по-важна тема за вас може да се превръща вашия дом и семейство, защото близките ви имат нужда от повече внимание или се налага да се справите с битови и имотни казуси. Каквото и да е, сега вие действително може да подействате позитивно на този сектор от живота си, ако се нуждаете от варианти, обходни пътища към подобни теми, тогава сега действително може да се справите с това предизвикателство. Някои от вас ще се захванат с ремонти, други с премествания, подобряване на атмосферата у дома чрез изчистване на някои недоразумения…

Вариантите са много като самия живот, важното е, че се намират изход и решение.  Възможно е комуникация в най-близката ви среда, във вашия дом, да се отрази на ключови въпроси, които се отнасят до кариерното развитие и обществено положение.

Може да разчитате, че близките ви ще играят ролята на верен коректив, дори и не винаги  да сте съгласни с техните преценки. В някои случаи може да имате усещането, че трябва прекалено много да се съобразявате с най-близкото си обкръжение в дома и семейството, а те не разбират и не подкрепят вашите мечти.

Все пак е препоръчително да се съобразите с тях, в повечето случаи това ще има стабилизиращ или полезен ефект.

Ако това не е ваша тема, то тогава на този етап вие просто ще имате нужда да намалите темпото, може да си направите дълбоки равносметки, които ще ви разделят с евентуални илюзии там, където ги има, така че да направите някакъв осезаем завой в бъдещото си развитие или да стартирате базисни преобразувания, които ще се отразят на всички останали нива от вашия живот. Изключително отрезвителен период, който по различни начини и поводи ще покаже кои от вашите мечти са осъществими и кои се нуждаят от корекция. В любовта на този етап всичко е наред, получавате сърдечна радост от хора, които са близки до сърцето ви, ако сте сами – можете да срещнете любовта. Общуването с хора извън близкото ви обкръжение действа стабилизиращо и позитивно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Успешна нова седмица и… take it easy!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ