СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 23.08.2021 – 29.08.2021

x


Все по-важна тема за вас може да се превръща вашия дом и семейство, защото близките ви имат нужда от повече внимание или се налага да се справите с битови и имотни казуси. Каквото и да е, сега вие действително може да подействате позитивно на този сектор от живота си, ако се нуждаете от варианти, обходни пътища към подобни теми, тогава сега действително може да се справите с това предизвикателство. Някои от вас ще се захванат с ремонти, други с премествания, подобряване на атмосферата у дома чрез изчистване на някои недоразумения…

Вариантите са много като самия живот, важното е, че се намират изход и решение.  Възможно е комуникация в най-близката ви среда, във вашия дом, да се отрази на ключови въпроси, които се отнасят до кариерното развитие и обществено положение.

Може да разчитате, че близките ви ще играят ролята на верен коректив, дори и не винаги  да сте съгласни с техните преценки. В някои случаи може да имате усещането, че трябва прекалено много да се съобразявате с най-близкото си обкръжение в дома и семейството, а те не разбират и не подкрепят вашите мечти.

Все пак е препоръчително да се съобразите с тях, в повечето случаи това ще има стабилизиращ или полезен ефект.

Ако това не е ваша тема, то тогава на този етап вие просто ще имате нужда да намалите темпото, може да си направите дълбоки равносметки, които ще ви разделят с евентуални илюзии там, където ги има, така че да направите някакъв осезаем завой в бъдещото си развитие или да стартирате базисни преобразувания, които ще се отразят на всички останали нива от вашия живот. Изключително отрезвителен период, който по различни начини и поводи ще покаже кои от вашите мечти са осъществими и кои се нуждаят от корекция. В любовта на този етап всичко е наред, получавате сърдечна радост от хора, които са близки до сърцето ви, ако сте сами – можете да срещнете любовта. Общуването с хора извън близкото ви обкръжение действа стабилизиращо и позитивно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изцяло в бяло – мото на деня.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ