СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 23.08.2021 – 29.08.2021

x


Информационният поток става все по-усилен. В близкото ви обкръжение се появяват хора, които могат да са носител на интересна, полезна или вдъхновяваща информация, от която да се възползвате и която може да се превърне в причина за варианти на развитие, ако търсите такива.

Не са изключени изненади и в повечето случаи приятни, под формата на предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете.

Проведени разговори, срещи и преговори се превръщат в проводник на множество шансове, от тази гледна точка е препоръчително самите вие да бъдете социално по-активни, за да се възползвате по оптимален начин от тези  подкрепящи аспекти…

Все пак може да ви се налага да воювате понякога за интересите си и да влизате в словесни двубои, но вероятността да победите не е малка, напротив, това може да се превърне в причина да излезете своеобразни победители.

Ако има някакви илюзии, тайни, то те до края на седмицата ще се проявят, така ще идентифицирате некоректни личности или договори и връзки, които са ненадеждни и е по-добре да се прекратят. Повечето от вас ще откриват щастие и спокойствие в дома и семейството си. Подходящо време да хармонизирате най-близката си среда на съществуване.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени