СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 24.05.2021 – 30.05.2021

x


Това е една от най-важните седмици за вас през годината, защото предстои Пълнолуние с Лунно затъмнение, което ще обхване и вашия зодиакален знак, то ще бъде на 26 май. Възползвайте се, припомням, че Слънцето е в Близнаци, Венера също ви закриля, така че вие над обичайното можете и трябва да влияете на тенденциите.

Можете да разчитате на красноречието си, на чара си, на бързата си и съобразителна мисъл, които ще ви помогнат да осъществите вашите желания и намерения. Ако не губите практичните си цели от поглед, пазите се от преувеличения или вид изкривявания на действителността около вас, тогава ще можете да превъртате всякакви предизвикателства в полза. Една от водещите цели и задачи ще бъде да получите подкрепа и одобрение от страна на хора, които могат да се превърнат в мост към вашите успехи, благоденствие и т.н.

Осветяват се важни за вас връзки – партньорски, лични или делови. В каква посока се движат тези приоритети за вас, от кого и какво можете да очаквате, дали с определени личности гледате в една посока или те по-скоро могат да ви нанесат щети – разбирате в дните на Пълнолунието в значима степен.

Скъсани връзки или договори през това време, едва ли ще бъдат възстановени или това ще бъде много трудно.  През тази седмица по различни поводи ще разберете кои от вашите мечти и честолюбиви планове са осъществими. Може да достигнете до пик от шансове, но посланията на звездите не са еднозначни, така че ако част от вашите представи са били грешни – тогава ще се разделите с илюзии или пък може да се наложи в бъдеще да отворите нова страница, която ще се отрази на кариерното ви развитие, обществено положение, репутация или дори брачни отношения.

Меркурий се обръща в ретрограден на 29-ти май, така че ще ви принуди да се върнете назад и да изправите евентуални пропуски или грешки, може да влезете в период на преоценки до 20 юни, но този процес в бъдеще  ще зависи от всяка ваша стъпка точно през тази седмица и от обективните ви преценки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ