СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 25.03.2024 – 31.03.2024

x


Пълнолунието от началото на седмицата ще акцентира върху ваши сърдечни връзки,  които са с партньор, пораснали деца или такива, които са обвързани и влияят на вашите мечти.

Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас, дребни действия имат широко отражение, така че ако забележите слаби звена е препоръчително да се опитате да ги изчистите своевременно.

Твърди се, че прекратени контакти през това време няма да бъдат възстановени, имайте го предвид и насочвайте внимателно.

Обновяват се вашите позиции в колектива, в който съществувате, може да ви се налага над обичайното да се доказвате пред другите, за да наложите авторитета си, за да очертаете по-светло бъдеще или поне да не позволите да бъдете изместени.

През цялата седмица успявате да демонстрирате най-доброто от себе си, а това по един естествен начин ще има позитивен ефект върху социалния ви статус или репутация като минимум.

Усилия, които сте полагали в миналото, сега могат да бъдат възнаградени и увенчани с успех.

Пред вас могат да се развият вариант и на развитие, а вероятността все по-яростно да се борите за вашето по-добро място под Слънцето ще расте. В този процес вие ще преосмислите някои ваши решения, вероятно и не без причина.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени