СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 25.03.2024 – 31.03.2024

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което може да доведе до важни и показателни събития,  вид развръзки, които касаят вашия дом, семейство, местоживеене, недвижимо имущество,  разрешаване на битови и имотни казуси.

Голяма част от случващото се вече е по инерция, но вие може да изчиствате съзнателно и целенасочено евентуални слаби звена, които нарушават хармонията, успехите, пречат на вашата стабилност, същевременно да усилвате позитиви, които ще се отразят на всичко  горе-изброено.

Ако това не е ваша тема, тогава събитията ще акцентират върху преобразувания,   оформяне на резултати, които засягат всички нива от вашия живот, включително вашето обществено положение, кариерно развитие, бъдеще – общо.

Вашите амбиции в последно време са значими, сега можете да разберете в по-ярки краски какво допринася за вашето благополучие, така че да концентрирате внимание и усилия в тази посока… Подобно желание и концентрация ще се усилва през следващите дни и седмици.

На този етап повечето от вас могат да разчитат на подкрепа от страна на приятели, колектива, в който съществуват, а понякога и хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

Все още имате шанс да надскочите успехите си, да разчупите статуквото, да осъществите ваша сърдечна мечта или чувство за щастие, а това да се случва чрез пътувания, общуване с личности, които са извън близкото ви обкръжение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени