СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 25.06.2018 – 01.07.2018

x


Водещ приоритет за вас сега е материалното ви благополучие, на което трябва да повлияете в една по-позитивна посока като редуцирате евентуално разходите, преговаряте, търсите връзки, които ще се превърнат в мост към финансовата ви стабилност. Но този етап вие силно зависите от подкрепата, която можете да получите, за да сте по-успешни. Ваши партньори – лични или делови, могат да се окажат повод за крупни печалби или загуби, вероятно зависи в значима степен на кого разчитате, с кого се обграждате, преговаряте и т.н.

Набележете правилните хора и цели, за да превъртите евентуални негативи в позитиви, не е лошо и да си изградите някаква стратегия в по-далечна перспектива на развитие.

Ежедневието ви е доста натоварено, опитайте се да не се разпилявате в различни посоки, а да делегирате отговорностите си.

Пазете се от манипулации, не вярвайте на всичко чуто и ще се предпазите от недоразумения, които ще траят дълго, ако позволите да ви въвличат в тях…

На 26 юни Марс се обръща в ретрограден и през идните близо два месеца трябва да сте по-внимателни при боравеното с документи, възможни са обърквания, забавяния, включително и на правни казуси. Не форсирайте събитията, набележете силните и слабите звена – Марс докато е ретрограден ние забавяме темпото, но можем да видим подробности, които преди са ни убягвали, а това е доста ценно за по-далечните ви хоризонти на развитие -буквално и в преносен смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ