СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 25.06.2018 – 01.07.2018

x


Водещ приоритет за вас сега е материалното ви благополучие, на което трябва да повлияете в една по-позитивна посока като редуцирате евентуално разходите, преговаряте, търсите връзки, които ще се превърнат в мост към финансовата ви стабилност. Но този етап вие силно зависите от подкрепата, която можете да получите, за да сте по-успешни. Ваши партньори – лични или делови, могат да се окажат повод за крупни печалби или загуби, вероятно зависи в значима степен на кого разчитате, с кого се обграждате, преговаряте и т.н.

Набележете правилните хора и цели, за да превъртите евентуални негативи в позитиви, не е лошо и да си изградите някаква стратегия в по-далечна перспектива на развитие.

Ежедневието ви е доста натоварено, опитайте се да не се разпилявате в различни посоки, а да делегирате отговорностите си.

Пазете се от манипулации, не вярвайте на всичко чуто и ще се предпазите от недоразумения, които ще траят дълго, ако позволите да ви въвличат в тях…

На 26 юни Марс се обръща в ретрограден и през идните близо два месеца трябва да сте по-внимателни при боравеното с документи, възможни са обърквания, забавяния, включително и на правни казуси. Не форсирайте събитията, набележете силните и слабите звена – Марс докато е ретрограден ние забавяме темпото, но можем да видим подробности, които преди са ни убягвали, а това е доста ценно за по-далечните ви хоризонти на развитие -буквално и в преносен смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени