СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 25.06.2018 – 01.07.2018

x


Информационният поток около вас е много усилен, предстоят пик от новини или разяснителни разговори, анализи – до какво са довели ваши минали действия да кажем от изминалото полугодие. Получавате голяма яснота за бъдещи перспективи на развитие, в този процес околните ви влияят силно, подчертано – роднини /близки, далечни…/.

В друг вариант хората около вас са доста енергични, при тях се случват преобразувания, които рефлектират и върху вас самите, подтикват ви да реагирате, да търсите варианти и изход от сложни или изненадващи ситуации. Знанието винаги е сила – питайте, преговаряйте, за да ви се каже, за да постигнете целите си!

В дома ви може да влагате много средства или време, за да хармонизирате средата си на съществуване и така е правилно. Възможно е вашите виждания да се разминават с тези на партньора ви, но нега това да се превърти в приятни обсъждания за вид положителни реформи, а не преувеличения от очаквания и не само, които да провокират недоразумения. Иначе и в повечето случаи можете да разчитате на добронамереност от отсрещната страна, стига да не се проектират прекалено големи очаквания или претенции.

Марс обръща своя ход в ретрограден на 26 юни и до 27 август вие ще се борите за своето място под Слънцето, за своята репутация, вероятно ще промените нещо в линията си на поведение, реакции, бъдещи намерения. Това трябва да има оздравителен ефект – да се наваксат евентуални пропуски, да се поправят минали грешки, а резултатите после ще се закодират трайно и ще се отразят на социалния ви статус, имидж – като минимум.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ