СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 25.12.2023 – 31.12.2023

x


Голяма част от случващото се  е повече по инерция и ви показва- какво трябва да остане в живота ви,  защото допринася за чувството ви на щастие, вид удовлетворение, има енергия и потенциал за това,  но също- какво да оставите зад гърба си,  защото има деструктивен ефект на различни нива.

Дори не е нужно да проявявате голяма инициативност в тази посока- вие спонтанно ще получавате награда, морално или материално поощрение, вид подкрепа,  а ако нещо не върви,  тогава е по-добре да го оставите зад гърба си,  защото едва ли ще можете да го удържите,  щом иска да утече  от живота ви…

Сега вашият социален статус и кариерно развитие,  пряко зависи от ваши партньорски отношения,  лични и делови. Вие може да инициирате разяснителни разговори,  които да изчистят различия,  недоразумения, вид некоректност… Може да бъдете и принудени да реагирате точно така,  действайте различно,  за да получите по-добър резултат от преди.  Обединявайте усилия с онези,  които могат да допринесат за благоденствието ви.

Дори и един шанс да е отминал,  ще има друг,  за който ще можете да се хванете  и в лицето на конкретни личности,  дори институции,  които ще допринесат за благоденствието ви  или чувството ви на щастие,  по-лесно преодоляване на някои предизвикателства, варианти на развитие пред вас,  ако се нуждаете от такива.

През настоящия период ще можете да извършите положителни промени на работното си място и по горе описания начин.  Ако условията на труд го позволяват,  вие дори ще повишите вашите доходи.

Същевременно трябва да се пазите от некоректна конкуренция,  внимавайте на кого се доверявате и всичко ще е наред.

Периодът е изпитващ  или превключващ  вашите сърдечни отношения  с любим човек, ваш партньор,  ако имате такъв.  Ако гледате в една посока- отношението ще се оздравят,  ще намерите начин за това… Иначе- може да се въвлечете в напрежение,  което ще има широко отражение и съответните последици.

През новата 2024 г-  ще се справяте с битови и имотни казуси,  може би и такива,  които касаят вашето местоживеене.  Всички тези въпроси са като скачени съдове за членове на вашето семейство,  за честолюбиви планове.  Действате на едното,  а то ще се отразява по естествен начин и на другото…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени