СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 25.12.2023 – 31.12.2023

x


Звездите ви концентрират силно върху вашите партньорски отношения,  лични или делови,  връзки с важни за вас хора,  които могат да допринесат за чувството ви на щастие или пък по-светли хоризонти на развитие.

Добрата новина е,  че през настоящата седмица  вие ще получите уникален шанс  да оздравите сърдечните си връзки,  ще се радвате на повече разбиране,  добронамереност и подкрепа  от страна на любими хора.

Въпреки напрегнатото ежедневие,  повечето от вас ще намират време и за развлечения, за хоби,  за близките си  и така може да преживеете доста незабравими мигове.

На работното ви място може да ескалира напрежение  поради допълнителни изисквания, нови договори, не е изключено и- стари,  неразрешени казуси от миналото отново да се активират  и този път да изискват изход и решение.  От вас ще се изисква да действате различно,  за да получите по-добър резултат от преди,  включително като в дълбочина анализирате причинно-следствени връзки.

Някой от вас могат да прекратят дълги договори или да вземат решения за това,  ако настоящите не им носят удовлетворение.

Ако това не е ваша тема,  тогава вашето ежедневие може да е доста натоварено поради пътувания,  повишаване на квалификацията, необходимост да се организирате повече, за да се справите с различни ангажименти.

Някой от вас може да бъдат изправени пред необходимостта да уреждат документи,  в такъв случай бъдете по-внимателни,  защото Меркурий все още е ретрограден  и създава обърквания. Самото ви ежедневие  ще извън обичайния ритъм поради това влияние.  Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си.

Хора стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл мога да обсебват вниманието ви,  да имат нужда повече  от вашата подкрепа. Все пак е полезно да се пазите от манипулации,  които пак така могат да ескалират…

През 2024 г.- ще бъдете доста динамични, социално по- активни,  ще създавате и укрепвате доста полезни връзки,  които ще се превръщат в мост към вашите успехи.  Може да пътувате повече  или пък да ви се налага да увеличавате вашите знания и квалификация,  така че да превъртате всякакви предизвикателства в полза  и да се радвате на бъдещ просперитет…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени