СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 26.02.2024 – 03.03.2024

x


Почти през цялата седмица ще ескалират развръзки, важни и показателни събития, които касаят ключови въпроси, отнасящи се до вашия социален статус, съответно кариерно развитие, брачни отношения, осъществяване на високи и честолюбиви планове.

Ако се движите в правилна посока, тогава сега ще получите своеобразна награда, която ще се изразява в постигането на дълготрайни и стабилни успехи, например може да „циментирате“ ваш управленски пост, можете да наложите авторитета си или дори да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват… Ако сте водили преговори в миналото, сега може да получите добри известия… Оформят се и шансове да откриете „аварийни изходи“, ако се нуждаете от такива, така че да се измъкнете от сложни ситуации или да преодолеете предизвикателство, което ще се превърне във ваша полза.

Подходящо време да укрепите партньорски отношения, да преодолеете различия, ако е имало такива. Ако в някои случаи сюжетът не се развие по този начин, това ще е признак, че разногласията са твърде сериозни, а може и непреодолими.

Общуването е поводът надникнете в по-далечното бъдеще, да сглобите една цялостна картина, възползвайте се…

Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, обсебват вашето внимание, палят силни страсти, а понякога имат и превратно значение за важни за вас решения.

Опитайте се да се пазите от манипулации, измами, отстранете от пътя си онези, които могат да ви нанесат щети.

Ако водите съдебни дела или ескалират юридически въпроси за разрешаване, уреждане на документи, тогава пак така трябва да бъдете на щрек, за да избегнете неприятни изненади. В такъв случай е препоръчително да се допитвате до специалисти и да се стремите да бъдете изрядни.

Някои от вас може да срещнат любовта на път, ако са сами, но е съмнително, че някои от очакванията ви ще се окажат прекалено големи, все пак това зависи и от индивидуалния хороскоп.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени