СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 26.02.2024 – 03.03.2024

x


Периодът е отличен да се докажете в колектив, да създадете и укрепите връзки, които могат да се превърнат в мост към вашите успехи.

В обкръжението ви може да има влиятелни или власт имащи личности, които ви оказват много силно въздействие и в повечето случаи ви помагат, така че да се справите с някои предизвикателства и да ги превъртите във ваша полза. Отлично време съзнателно и целенасочено да оздравите контакти, които съдействат за налагането на собствения ви авторитет в колектив, заемането на по-престижни обществени позиции или поне ви действат стабилизиращо.

Все пак обстановката е доста динамична, може да изисква от вас да се доказвате над обичайното, за да се справите с някакво предизвикателство и да насочите промени в оптимално благоприятна за вас посока.

Колкото са по-високи амбициите ви, толкова повече нараства вероятността да ескалират вид трансформации, които ще преобразят кариерното ви развитие, социален статус. В този процес може да се налага да действате по креативно и гъвкаво, за да не изгубите контрол над ситуацията или нещата да не се развият във ваша полза. Укрепвайте отношения с онези, които ще ви помогнат в тези процеси и всичко ще е наред… Ако в някои случаи това не е така, значи се налага да направите завой, да потърсите нещо друго и по-перспективно… При всички случаи се намирате в ключов период, при който дребни действия имат широко отражение, имайте го предвид и се възползвайте по горе описания начин. Постигнати успехи или пък вид преобразуване ще има значение и отражение за следващите месеци, а може и повече.

Любовта на този етап е на заден план, може да се тества за здравина. Ако сега всичко е наред между вас и любим човек, това ще е отличен признак, че гледате в една посока, че се подкрепяте и имате обща визия за бъдещо развитие, че може да разчитате един на друг… При евентуални различия – отстранете слабостите своевременно, за да не ви влияят и занапред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени