СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 28.08.2023 – 03.09.2023

x


Една от водещите теми за вас е вашият дом и семейство или поне на тази сфера от вашия живот трябва да обърнете по-голямо внимание, защото можете да въздействате, да насочвате или това се налага.

Сега може да изчистите евентуални недоразумения от миналото, да се справите с битови или имотни казуси.

Ако това не е ваша тема, значи просто имате нужда да намалите темпото, за да направите правилен избор и преди да продължите напред.

Не е изключено да направите силен „рестарт“, който да се отрази на всички нива от вашия живот, както в личен, така и делови аспект. Може да си върнете някакъв шанс от миналото, ако желаете и действате в тази посока, ще имате право на втори опит, който в някой вариант и ще се превръща в „авариен изход“ или тайна сбъдната мечта.

Разбира се, вие ще преосмислете някои ваши решения и реакции, все пак Меркурий, вашият покровител, е ретрограден, но това ще ви помогне и да получите по-добър резултат от преди.

Някои от вас ще продължат да установяват, че има кой да им пази гърба, имат на кого да разчитат. Ценете високоподобни хора и обстоятелства, те могат да играят подобна роля за дълго и през следващите месеци.

Във вашето обкръжение може да се появи личност, предложение, които силно да ви въодушевяват, ентусиазират, тази тенденция ще се усилва и през следващите седмици.

През настоящия период предстои Пълнолуние, под чието въздействие сте, по-осезаемо на 30 и 31 август, през тези дни дребни действия могат да имат широко отражение, възползвайте се…

Ако все пак нещо иска да напусне живота ви, не се опитвайте да го задържате, няма смисъл, полза или ще ви струва скъпо…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени