СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 28.08.2023 – 03.09.2023

x


Информационният поток през цялата седмица е доста усилен, помага ви да надникнете в по-далечното бъдеще, може да се сблъскате с истини, но това винаги е полезно, оздравяващо, помага да се сглоби една цялостна картина или пък да се направи оптимално добър избор.

Може да водите важни разяснителни разговори, стари и неразрешени въпроси отново могат да напомнят за себе си, сега може да ги насочите в една друга и позитивна посока за вас, ако желаете разбира се, и дадете втори шанс на определени хора и обстоятелства.

Личности от миналото мога да напомнят за себе си, вие ще прецените как да реагирате.

Общуването е проводник на възможности, промени, оформяне на по-далечни перспективи на развитие, вземане на определящи решения. В по-ярки краски ще разберете на кого и какво можете да разчитате, пик от новини се очакват в дните на Пълнолунието – 30 и 31 август…

Случващото се тогава има широко отражение, укрепете контакти, които са важни за вас. Ако това е невъзможно или няма смисъл, тогава ще прекратите връзки и договори, които са изживели своето време. Вашето семейство все повече ще се нуждае от вниманието ви.

В друг вариант – в този сектор от живота започват промени, усетете „накъде духат ветровете“, защото в началото винаги по-лесно се влияе. Възможно е член от вашето семейство да изисква да налага мнение, да диктува правилата, подобна по-твърда позиция може да ескалира и в самите вас…

Вашата популярност расте и тази тенденция ще се усилва, и със съответните позитиви, защото ще има на кого да разчитате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени