СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 29.01.2024 – 04.02.2024

x


Вашата активност ще е доста висока, повечето от вас ще се стремят да получат морална или материална подкрепа от личности,  които могат да допринесат за по-доброто им финансово състояние,  по-светли бъдещи перспективи – общо.

Вие може да бъдете под силното въздействие на енергична,  лидерска личност,  партньор личен или делови,  който действително може да допринесе за осъществяването на ваши желания,  понякога и по един бърз,  дори изненадващ начин.

Сега вие може да получите интересни или полезни предложения,  от които да се възползвате и които ще ви подействат обогатяващо,  ще имат позитивен ефект върху социалния ви статус,  имидж… Част от шансовете сами могат да застанат на пътя вие и като награда  за полагане от вас до този момент усилия,  но други вие ще отключите  чрез вашата инициативност.

Намирате се в силно трансформиращ период,  който ще се отрази на онова,  което имате и в един по-широк смисъл,  а крайният резултат ще е много силно обвързан от хора,  с които взаимодействате… От тази гледна точка е важно кого допускате до себе си,  на кого се доверявате и т.н.

В любовта – кипят силни страсти, които могат да преобразят връзката ви  и в повечето случаи- в укрепваща посока,  стига в миналото да не са се натрупали прекалено много различия и недоразумения.

Хора стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл- все повече обсебват вниманието ви,  могат да се превърнат в проводник на промени във вашия собствен живот.

Някои от вас ще решат да пътуват и в такъв случай ще прекарат по един необичаен начин, със силни емоционални преживявания,  а понякога и непредвидени ситуации.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени