СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 29.01.2024 – 04.02.2024

x


Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние,  а то е пряко зависимост от ваши партньори, лични или делови, влиятелни личности, колектив, в който съществувате, понякога това дори могат да бъдат финансови или държавни институции.

От вас ще се изисква да обединявате усилия с онези, които могат да допринесат за благоденствието ви,  да избягате конфликти,  които могат да ви нанесат щети,  но и да внимавате на кого се доверявате,  защото това ще определи много или всичко.

Хубаво е да сте по-внимателни и при взаимодействието с финансови институции,  да се пазите от преувеличени или необмислени разходи.

Вашите партньорски отношения все още се обновяват,  надграждат,  променят,  все още можете да влияете на този сектор от живота си,  а тенденции които се оформят- ще имат дългосрочно отражение за вашите връзки,  за следващите месеци,  а може и повече.  Сега вие ще укрепите важни за вас отношения, като прекарвате повече време навън, дори и с приятели, като мечтаете, пътувате,  обсъждате бъдещи перспективи на развитие… Ако в някои случаи не се реализира тази перспектива,  това ще е признак,  че разногласията между вас са твърде сериозни  и са съответните последици.

Чудесен период  за вашата любов,  а ако сте сами  и започнете нов роман,  тогава той обещава да е  доста перспективен, продължителен, надежден…

Популярността ви расте,  все ще се намира кой да ви подкрепя,  да ви подава ръка при нужда.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени