СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 29.03.2021 – 04.04.2021

x


Вие сте в много важен период, когато дребни действия имат широко отражение или вие може да извоювате успехи, на които после ще можете да разчитате и през идните месеци, а може и по-дълго.

В значима степен разбирате кои от вашите желания са осъществими, могат да разчупят границите на възможното пред вас, да ви помогнат да се развиете, така че да увеличите вашата популярност, да утвърдите позициите си и в колектив, да зададете Вектор на развитие, който ще бъде по-перспективен за вас.

На този етап честолюбивите ви планове и действия ще бъдат подкрепени от конкретна личност, която е добронамерена, може да се превърне в мост към вашите успехи.

Мнозина ще могат да разчитат на влиятелна или власт-имаща персона, както и на собствения си креативен подход, който ще привлича по-широко внимание и вид опека със съответните позитиви за вас.

И така, през тази седмица вие ще сте в център от събития, ще влияете над обичайното на околните, самите вие ще действате целенасочено в тази посока, защото сте в такъв период на развитие, през който подчертано преминавате през необходимостта да получите подкрепа и одобрение, за да продължите напред.

Вашето обществено положение на този етап може в значима степен да бъде неясно, до края на седмицата вие ще разберете кои от вашите мечти са реализуеми, а гаранция, че това може да се случи и на практика и да бъде напълно във ваша полза – вие ще получите точно чрез повишената си активност, като сте социално по-активни, добрата новина е, че ще има кой да ви подкрепи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ