СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 29.03.2021 – 04.04.2021

x


Някои от вас ще бъдат силно подтиквани да проявяват висока инициативност за повишаване или стабилизиране на доходите, да защитите интересите си, да подобрите благосъстоянието си и т.н.

Ако сте полагали усилия в тази посока, то сега вашите действия бързо ще започнат да набират скорост и да дават резултати, да материализират вашите усилия.

Може да очаквате шанс за издигане в кариерата, ако това е невъзможно според длъжността, която заемате, тогава просто ще можете да утвърдите авторитета си и със съответните последици.

Повечето от вас ще се радват на влиятелна опека, могат да си сътрудничат с власт имаща личност или пък ще намират допълнителни възможности, обходни пътища към целите си, особено, ако една врата е затворена, но вие задължително ще можете да откриете друга и подобно на авариен изход, ако това ви интересува.

Оформят се и алтернативи за печалба, паралелни източници на доходи, неочаквана подкрепа, която може да ви подейства обогатяващо и т.н. Самите вие не винаги ще афиширате вашите намерения и желания, но точно този подход ще се оказва най-печеливш за вас.

Любовта на този етап е на заден план или пък се ревизира, в друг случай – това е подходящо време да изчистите евентуални недоразумения от миналото, това може да е свързана с разяснителни разговори, които ще се оказват и конструктивни и т.н.

Някои от вас могат да започнат нова романтична връзка, в такъв случай тя ще бъде с личност, която е твърде различна от вас самите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Минимализъм в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ