СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 29.04.2024 – 05.05.2024

x


Вие сте склонни да преосмислите важни за вас връзки, лични или делови, а това по един естествен начин влияе и на бъдещите ви перспективи на развитие.

Трайно се променят възгледите ви за определени контакти – как и върху какво трябва да бъдат изградени. Вие променяте линията си на поведение, начин, по който се представяте пред света. Това по един естествен начин ще промени вашата визия в колектив, защото  утвърждавате обновено поведение и намерения или понеже сте склонни да промените тази ваша среда, включително като се преместите и намерите своето най-подходящо място под Слънцето. Вашата борбеност безпорно ще е повод за лидерски позиции или пък необходимост околните да се съобразяват с вас.

В обкръжението ви има хора, които ви стимулират да се развивате, помагат ви при нужда,  можете да обедините усилия с тях, така че по-лесно да се справите с евентуална покачваща се конкуренция, ако установите такава.

Същевременно, около вас може да има и личности, които изглеждат не твърде толерантни и доброжелателни, а вие трябва да си изградите правилна стратегия с тях.

Навлизате в период, през който ще преосмислите всичко ценно за вас, ще прекратите контакти, които са безперспективни. Все пак е хубаво или препоръчително да си пазите гърба от вид нечесност и удари „отзад“, образно казано.

Самите вие все по-малко ще афиширате вашите преживявания, чувствата ви се ревизират и със съответните последици.

Ако водите юридически дела или спорни въпроси, тогава пак така е препоръчително да бъдете нащрек за детайли, за да не ви подведат.

Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, влиятелни и власт-имащи личности, понякога имат превратно отражение, което не е еднозначно, така че е добре да обмислете всяка стъпка.

В любовта – чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и вашия партньор,  това ще бъде признак, че може да разчитате на същото и в бъдеще, че чувствата между вас са много по-дълбоки, способни да преодолеят много или всичко.

Все пак, ако между вас и вашият партньор има нещо скрито и недоизказано, сега може да излезе на повърхността и нека да има оздравителен ефект.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени