СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 29.04.2024 – 05.05.2024

x


Още от 29 април – Венера, вашата покровителка ще навлезе във вашия зодиакален знак и ще остане в този сектор до 24 май. През това време Венера ще ви надарява с доза късмет,  ще привлича към вас с по-голяма лекота онова, което най-силно обичате или желаете.

Същевременно, вашите амбиции перманентно ще се усилват, а вие ще се въвлечете в своеобразна борба за власт, промени, които да се отразят на кариерното ви развитие,  високи и честолюбиви планове. Повишената ви активност, страстта и постоянството, с които ще преследвате целите си, ще се превръщат в повод за преобразувания и то за дълго. Повечето от вас волево ще преодолеят предизвикателство и ще го превърнат в полза, а в този процес ще могат да разчитат на натрупан опит и авторитет, на собствения си чар, на успехи и тенденции, които вече са задали до този момент.

Дори и пред вас да съществуват препятствия или пък да се наложи да оставите нещо зад гърба си, в повечето случаи това ще се окаже за ваше добро, пред вас ще се разкриват и варианти, допълнителни шансове. От живота ви може да си отиде само онова, което не е способно да се адаптира към променена обстановка, изживяло е своето време, но в такъв случай няма за какво да съжалявате, защото така ще отворите място за друго и по-перспективно.

Влияете на тенденциите над обичайното, задавате тенденции за цялата предстояща година, това е сила и отговорност!

В любовта – може да проявявате по-висока безкомпромисност, ако любим човек не отговаря на вашите очаквания и не ви подкрепя достатъчно. Вие отново имате „последната дума“, какво наистина искате и можете да го получите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени