СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 29.04.2024 – 05.05.2024

x


Навлизате в много силен период, през който може да извършите положителни промени,  които касаят кариерното ви развитие, финансово състояние, високи и честолюбиви планове.

Ако условията на труд го позволяват, тогава сега можете да се изкачите по йерархичната стълбичка или пък ще повишите доходите си.

Ако имате собствен бизнес, тогава през април и до средата на май може да постигнете успехи, на които после да разчитате и през следващите месеци, дори години.

Подходящо време да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки, които ще допринесат за благоденствието ви. Определено ще можете да откривате личности,  които ще се превръщат в проводник на положителни преобразувания в живота ви. За съжаление, не всички ще са чак толкова добронамерени. В обкръжението ви може да има и хора, които се стремят да ви изместят, да ви подведат или пък се въвличате в конфликт на интереси. Изберете си правилна стратегия, така че да се предпазите от загуби, морални или чисто финансови.

По различни начини и поводи ще разберете кой допринася за благоденствието ви и кой е способен да ви нанесе щети, можете да надникнете в по-далечното бъдеще, за да си изградите оптимално правилна стратегия и според това на кого можете да разчитате…

По един естествен начин се променят позициите ви в колектив, защото заемате нов пост, променяте средата си или пък прекратявате едни контакти, но създавате или оздравявате други. В повечето случаи всичко е за добро и трябва да има положителен ефект.

В любовта – ескалират силни страсти, пазете се от крайни емоционални преживявания,  прояви на ревност или друго, което може да има обратен от желания или очаквания резултат. В оптимален случай – преживявате ярки и незабравими моменти, прекарвате повече време навън, извършвате положителни промени, за да разтоварите евентуално напрежение – като отстраните слабости, които сте забелязали и анализирали внимателно и в дълбочина.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени