СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 29.06.2020 – 05.07.2020

x


Вашето поведение през тази седмица ще е повод да привличате повече внимание, с по-голяма лекота да печелите симпатии и вид одобрение. Не е изключено в този процес да привлечете на ваша страна активна подкрепа от страна на енергична личност, която да се превръща в мост към успехите ви, да ви стимулира да се развивате в определена посока и това да е позитивно обстоятелство за вас.

В друг случай – нарастват способностите ви да се справяте с повишена конкуренция или необходимост да се доказвате над средното ниво в колектив. Възползвайте се да направите пробив в избраното от вас направление, бъдете социално по-активни, за да утвърдите авторитета си, получите по-широка подкрепа и това ще се закодира трайно, ще има позитивен ефект и върху материалното ви състояние, ще ви помогне да превъртите предизвикателства в полза.

Вие сте в оптимално подходящ период да подействате обогатяващо на онова, което имате – общо, в частност да повишите доходите си. Ако сте водили преговори за интересите си, чисто финансови, но не само, сега може да получите внезапен отговор, вариант, шанс…

Изненадващи възможности, алтернативи на развитие и аварийни изходи са повече от вероятни, но все пак и вие ще трябва да сте по-инициативни в тази посока, вероятно и така ще бъде. Ретроградният Меркурий сега може да ви върне и нещо изгубено, но ценно за вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Очарованието се крие в простите неща.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ