СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 29.06.2020 – 05.07.2020

x


Вашето поведение през тази седмица ще е повод да привличате повече внимание, с по-голяма лекота да печелите симпатии и вид одобрение. Не е изключено в този процес да привлечете на ваша страна активна подкрепа от страна на енергична личност, която да се превръща в мост към успехите ви, да ви стимулира да се развивате в определена посока и това да е позитивно обстоятелство за вас.

В друг случай – нарастват способностите ви да се справяте с повишена конкуренция или необходимост да се доказвате над средното ниво в колектив. Възползвайте се да направите пробив в избраното от вас направление, бъдете социално по-активни, за да утвърдите авторитета си, получите по-широка подкрепа и това ще се закодира трайно, ще има позитивен ефект и върху материалното ви състояние, ще ви помогне да превъртите предизвикателства в полза.

Вие сте в оптимално подходящ период да подействате обогатяващо на онова, което имате – общо, в частност да повишите доходите си. Ако сте водили преговори за интересите си, чисто финансови, но не само, сега може да получите внезапен отговор, вариант, шанс…

Изненадващи възможности, алтернативи на развитие и аварийни изходи са повече от вероятни, но все пак и вие ще трябва да сте по-инициативни в тази посока, вероятно и така ще бъде. Ретроградният Меркурий сега може да ви върне и нещо изгубено, но ценно за вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюмът невинаги е скучен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ