СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП рак 29.06.2020 – 05.07.2020

x


Повечето от вас обмислят много внимателно бъдещите си планове, склонни са да анализират миналото, да отстраняват евентуални грешки, да се възползват и от нови възможности, които спонтанно застават на пътя им.

Не рядко те ще са в лицето на конкретни личности, които ще ви подкрепят, ще ви дадат вдъхновяващи идеи и предложения, от които да се възползвате.

В други случаи- вашата собствена повишена социална активност ще е повод за по-смели мечти, завоюване на лидерски позиции, сдобиване с популярност. Действайте и ще успеете.

Навлизате в много важен период, през който вашите амбиции ще растат, същевременно вие повече от обикновено ще трябва да се борите за своето място под Слънцето, за по-престижно обществено положение. Причините могат да бъдат във възникнали шансове или поне- да не позволите да бъдете изместени.

Сега, за да постигнете мечтите си, за да стабилизирате живота си, ключово условие е да получите подкрепа от страна на влиятелни личности или такива, които влияят на статуса ви. Добрата новина е, че повечето от вас действително ще успеят да получат тази подкрепа.

Това е благоприятно време да стабилизирате и партньорските си отношения, този процес може да се свърже с обсъждане на знакови и по-дългосрочни цели за постигане. Ако стигнете до съгласие, сътрудничество- това ще има дългосрочен и позитивен ефект.

Можете да надникнете в по-далечното бъдеще – на кого и в каква степен можете да разчитате, какво заздравява важни за вас връзки и да преомнижите силните звена, а ако се налага да елиминирате някой слабости, но все пак зависи и вие какво искате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Очарованието се крие в простите неща.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ