СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 29.08.2022 – 04.09.2022

x


Навлизате в един от най-силните си периоди, през който можете да направите проби в избрано от вас направление, може да сбъднете ваше сърдечно желание или пък да разширите хоризонтите си на развитие, защото може да разчитате на доза късмет,  получавате по-широка подкрепа от страна на околните, появява се личност, която ви подава ръка, радва сърцето ви и т.н.

Въпреки всичко, в душата на мнозина от вас може да е неспокойно, защото усещате, че се намирате на прага на житейски кръстопът, трябва перманентно да се доказвате, не може да си позволите отпускане, трябва да насочвате базисни тенденции в живота си, за да превъртите някои предизвикателства в полза.

В друг случай – напрежението ескалира по външни и независещи от вас причини,  например близките ви може да имат повече нужда от внимание, не са изключени недоразумения между вас и семейството ви, или пък натоварват ви битови и имотни казуси или такива, които се отнасят до местоживеене.

Имайте предвид, че дори и да не е твърде лесно, да се изисква да действате различно, да промените нещо, все пак и към настоящия момент вие влияете на бъдещи перспективи над средното ниво и над обичайното, възползвайте се по оптимален начин.

Ескалират разяснителни разговори, свързани с ваши чувства или на близки хора, може да чуете или да изкажете истини, които да имат широко отражение, дори и не всичко узнато да е по вкуса ви, все пак може да има положителен ефект, така че да изберете правилна посока, стратегия и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Този декември очакваме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ