СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 29.08.2022 – 04.09.2022

x


Вие се намирате в подходящ период да подействате позитивно на вашите доходи,  финансово състояние, професионална реализация…

Ежедневието ви може да е натоварено над средното ниво, не е изключено да възникват допълнителни ангажименти, нека това да се превърне в повод да наредите приоритетите си така, че да се концентрирате само върху онова, което е важно и печелившо, а останалото да остане зад гърба ви, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Периодът е подходящ да преговаряте за интересите си, така може да повишите приходите си, ако условията на труд го позволяват. Може да се доберете до паралелни източници за печалба, може да получите подарък, своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия или пък да попаднете под нечия опека.

Струва си да бъдете по-инициативни по-чисто материални въпроси, оформят се шансове,  от които да се възползвате. Все пак ескалират и повишени разходи, в повечето случаи те ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите или и в близките ви.

Все пак внимавайте чисто финансови въпроси да не застанат между вас и любими хора,  това не е изключено и може да внесе известно напрежение, което може да избегнете чрез разяснителни разговори или общи и обогатяващи цели.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени