СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 30.05.2022 – 05.06.2022

x


Седмицата стартира с новолуние, което е във вашия зодиакален знак, така че това е едно от най-значимите за вас събития през цялата предстояща година.

Това новолуние ще ви даде шанс да заемете по-престижни или по-популярни обществени позиции чрез собствената ви и по-висока социална активност, защото привличате на ваша страна вид опека, покровител и т.н.

Струва си да бъдете по-инициативни, защото сега сте в период, през който градите нова енергийна програма за цялата ви предстояща лична година.

Родените през тази седмица получават като подарък нарастваща Луна, която ще им позволи да просперират в предпочетено от тях направление, което ще допринесе за по-добри обществени позиции.

На този фон трябва да се има предвид, че Меркурий, вашият покровител, е ретрограден до втори юни и след това постепенно ще набере скорост в директното си движение.

На практика и през тази седмица Меркурий почти е спрял в своето видимо движение.

Това ще ви фокусира силно върху конкретна тема, която на този етап може да е извън контрола си, може да е колебание с какво да продължите напред, какво да оставите зад гърба си, понякога това могат да бъдат теми, които се отнасят до пътувания, премествания, юридически казуси, взаимодействие с хора извън близкото ви обкръжение…

През тази седмица вие ще имате възможност да въздействате на всичко гореописано,  предстоят развръзки, които дават достатъчно голяма яснота около 12 юни. Ако пътя ви към определена цел е затворен, тогава ще прелистите нова страница след 12 юни, мнозина ще се освободят от някаква тежест и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ