СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 30.05.2022 – 05.06.2022

x


Седмицата стартира с новолуние, което може да обнови или подобри вашето финансово състояние. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви и под формата на своеобразна награда, която получавате за усилия, които сте полагали до този момент.

В друг случай – вие целенасочено ще търсите и съответно намирате начини да откривате допълнителни, паралелни източници за печалба, а някои от вас ще получат вид опека,  външни фактори ще имат благотворен ефект върху благосъстоянието ви.

На този фон може да се проявят стари и неразрешени въпроси, които се отнасят до кариерното ви развитие, до разбирателство с влиятелна или власт имаща личност, която оказва въздействие на социалния ви статус, вид стабилност и т.н.

Каквото и да е, това е тема от миналото, която за първи път може да е ескалирала в края на април, приемете случващото се като втори шанс, за да насочите тенденциите в една по-позитивна за вас посока, ще можете като разчитате на колектива, в който съществувате,  като демонстрирате висока квалификация и т.н.

Подходът ви сега ще има широко отражение и може да доведе до вид развръзки около 12-ти юни, част от тях ще ви помогнат да преодолеете това предизвикателство и дори да го използвате за надграждане на успехите ви, в друг вариант, ако това е невъзможно, ще оставите зад гърба си дела или ще отпадне някакъв ангажимент, който само ви натоварва,  но вече е изчерпан…

Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак и ви закриля.

Това означава, че дори и на пътя ви да застават някакви трудности, вие ще ги преодолявате по-лесно, можете да разчитате и на доза късмет.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Черни обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта тип клъч от VALENTINO

Чанта тип клъч от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ALESSANDRA RICH

Къси панталони от ALESSANDRA RICH Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Миди рокля от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник винаги е впечатляващ.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ