Седмичен хороскоп Рак 23.02.2015 – 01.03.2015

x

 

 

 


 

Социалното ви положение – кариерно развитие, брак – се превръща в нещо като „горяща точка", която трябва да се „потуши" по подходящ начин. През тази седмица се оформят първи сигнали за тенденция, която ще ескалира в пълна степен до средата на март и ще клони към развръзка през април. До петък получавате значим шанс да влияете и направлявате събитията, като те ще се влияят пропорционално на инициативността ви.

Ежедневието ви е натоварено с много ангажименти, които го извеждат извън обичайния ритъм. Внимавайте, не се претоварвайте ,за да не пострада и физическото ви здраве – сега то е по-уязвимо от обикновено.

Хора стоящи далеч от вас – в пряк или преносен смисъл, продължават да са източник на напрежение. Част от негативните перспективи можете да минимизирате, като не се конфорнтирате с по-възрастни и/или влиятелни лица, като отложите по-далечни пътувания, но ако събитията са по-скоро извън контрола ви, тогава и стратегията ви трябва да е по-дългосрочна, съответно – с поглед в бъдещи цели. Така по-лесно ще се справите с текущи предизвикателства, а и главното-няма да изгубите посоката си, ще откриете най-верния път.

Седмицата е важна и подходяща да утвърдите имиджа си. Венера ще ви надарява с по-добронамерена среда, в която действията и намеренията ви да намерят почва. Възползвайте се!

В понеделник и вторник – подкрепа от приятели или близки хора ще ви е особено полезна.

В сряда и четвъртък – можете да научите тайна или да прозрете за детайли, които са ви убягвали до този момент, но пък са съществени. Неочаквана подкрепа, по-лесно реализирате цели, които не сте афиширали.

През последните дни сте склонни на крайности, вие вземате решения, но те са емоционални и способни да ви превъртят в обстановка, за която все пак не сте готови.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженият тренч  – незаменима класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ