Седмичен хороскоп Лъв 23.02.2015 – 01.03.2015

x

 

 

 


 

Периодът на Риби не е един от най-лесните за вас, защото ви рисува в особено ярки краски всички недостатъци на избраната от вас посока. В случая тя може да е свързана с любим човек, който усложнява материалното ви положение или пък обратно – финансови неуредици рефлектират негативно върху чувствата и привързаността ви с хора близки на сърцето ви.

Ако имате стари дългове, сега те задължително ще напомнят за себе си. Абсолютно нежелателно е обаче да задлъжнявате, да давате пари на заем, да са оставяте на „хазартни" печалби и намерения. Най-внимателни трябва да са онези от вас, които имат собствен бизнес.

Същевременно, звездите ви дават шанс да разширите възможностите и перспективите пред вас, като разчитате на личности стоящи далеч – в пряк или преносен смисъл или чрез реални пътувания, премествания, чрез решения за вид повишаване на знания, преквалификация и/или придобиване на ценз по интересуващия ви профил. Мнозина ще вперят поглед в по-далечни хоризонти, ще се замислят за бъдещето и не само настоящето, а това ще е повод за важни решения.

Понеделник и вторник са важни за социалния ви статус, дребни събития имат голямо отражение. Дайте най-доброто от себе си.

В сряда и четвъртък можете да разчитате на подкрепата на околните, търсена и предпочитана компания сте. Изненади от приятели. Преговорите или разяснителните разговори ви носят ползи и/или удоволствия.

Последните дни на седмицата са напрегнати, ако има нещо скрито, което препятства успехите или чувството ви на щастие, то задължително ще се прояви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ