СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 01.08.2022 – 07.08.2022

x


През тази седмица може да имате нужда повече от почивка или пък да се дистанцирате от рутини дела. Някои от вас може да се намират на прага на житейски кръстопът и просто трябва да намалят темпото.

В друг случай – пред вас се разкриват алтернативи на развитие, все едно сте на прага на житейски кръстопът и трябва да направите важен избор. Повечето от вас ще могат да разчитат на подкрепа, финансова или морална, от страна на важни за тях хора, които допринасят за благоденствието им, това дори могат да бъдат финансови институции, с които взаимодействате на този етап лично, възползвайте се по оптимален начин.

Може да взаимодействате много добре и с държавни, социално значими институции, ако това ви интересува.

Може да утвърдите авторитета си в колектив, да разширите вашето влияние, да разчитате  на приятели и т.н.

Същевременно, хора стоящи далеч от вас – буквално и в по-широк смисъл, може да се превръщат в проводник на преобразувания и на различни нива от живота ви, шанс за ново начало, ако се нуждаете от такова. Но посланията не са еднозначни, трябва да бъдете внимателни при комуникацията с подобни личности.

В някои случаи те може да ви дестабилизират, да бъдат проводник на стрес, ако се доверявате на натрупан опит, тогава ще направите най-правилния избор и всичко ще бъде наред.

На работното ви място или в ежедневието ескалират промени, които са дълготрайни, може да ви натоварват над обичайното, защото се увеличават ангажиментите и отговорностите, понеже трябва да отговорите на допълнителни изисквания. В някои случаи това е символ,  че трябва да пренаредите приоритетите си, за да не се натоварвате твърде, за да не пострада и физическото ви здраве.

Може да прекратите договори, предимно трудови, ако те са безперспективни или са  прекалено натоварващи. Някои от вас може да предприемат принудителни командировки,  в които трябва да бъдат отново по-внимателни.

Добре се развиват въпроси, свързани с наследства, но ако трябва да водите юридически дела, тогава е полезно да се пазите от подводни камъни, подробности, които може да ви разминат с очакванията.

В любовта – на този етап и за повечето от вас всичко е наред, стига в миналото да не са се натрупали прекалени негативи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от кашмир KHAITE

Жилетка от кашмир KHAITE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Копринен панталон от TOM FORD

Копринен панталон от TOM FORD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от NORMA KAMALI

Миди рокля от NORMA KAMALI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Студено е, об(л)ичайте се!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ