СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 03.04.2023 – 09.04.2023

x


Още от началото на седмицата вашият покровител Меркурий ще премине в зодиакалния знак Телец и ще допринесе за вашата по-голяма самоувереност, стабилност, позитивни оценки за бъдещото ви развитие. Практичните ви нагласи и целесообразност в действията ще се усилят още повече, а вие ще можете да зададете по-далечни и предпочитани от вас перспективи на развитие.

По различни поводи вие действително може да се концентрирате върху цели, които изискват повече време, за да се осъществят на практика.

Може да си изградите стратегия, която да ви отведе към победен край. Някои от вас ще получат хубави известия от високопоставени личности или такива, които са стоящи далеч от тях. Може да възникнат идеи или желание за пътувания и, ако те се осъществят, тогава ще бъдат съпътствани от приятни преживявания и осъществяване на намеренията. Добре се развиват въпроси, които касаят уреждане на документи, разрешаване на юридически казуси, подписване на дългосрочни договори, повишаване на квалификацията, ако това ви интересува.

Партньорските отношения – вие се намирате в чудесен период да ги стабилизирате, ще забележите, че вашата половинка ви подкрепя на различни нива и вие можете да разчитате на нея.

Периодът е подходящ да надградите или обогатите отношенията си, да извършите някакви промени, които са дългосрочни и стабилизиращи. Ако сега сключите брак или пък започнете нова романтична връзка, тогава тя обещава да бъде доста перспективна.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта на път или да привлечете партньор, който е извън близкото ви или традиционно обкръжение. Вие се намирате в силно трансформиращ период, който ще се отрази на онова, което имате – общо.

Вашето благосъстояние може да се преобрази според подкрепата, която получавате от страна на хора, които влияят на финансите ви.

Кой ви действа обогатяващо или от кого трябва да страните, в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на 06 април.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени