СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 03.04.2023 – 09.04.2023

x


И вие се намирате в много важен период, който се отразява на партньорските ви отношения или връзките ви с околните – общо. Сега зависите от подкрепата на другите над обичайното, тя се отразява върху бъдещите ви перспективи на развитие, включително и в чисто финансов аспект.

Това е отлично време, през което вие можете или трябва да укрепите контакти,  партньорски връзки – лични или делови, които ще допринасят за финансовото благоденствие или чувство на щастие, сега, през следващите месеци, а може и години.

Препоръчително е целенасочено да действате в това направление, а звездите ще ви подкрепят, ще отключат шансове пред вас. На кого и в каква степен можете да разчитате в значима степен ще разберете в дните на пълнолунието, което е на шести април, то е показателно за отношението ви, усилете позитивите и отстранете своевременно евентуални негативи, ако има такива, за да не ги влачите и в бъдеще време. Звездите ви дават шанс да стабилизирате позициите си на работното място, да повишите доходите си, да постигнете успехи в кариерното си развитие, които ще се развиват после по инерция поне през следващите около две години и половина. Имайте го предвид и действайте.

Хубав период да въздействате позитивно на здравето си, ако това ви интересува.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени