СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 03.06.2024 – 09.06.2024

x


Умеете да демонстрирате най-доброто от себе си, така че сега можете да направите пробив в кариерното си развитие, да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват или пък да извоювате успехи в чисто професионален аспект, на които после можете да разчитате през следващите месеци и дори години.

Повечето от вас може да открият подкрепа от страна на влиятелна или власт-имаща личност.

В друг вариант – може да усещате, че притежавате доза късмет, можете да извършите положителни промени, които касаят ваши високи и честолюбиви планове.

Въпреки всичко, някои от вас може да се сблъскат със спирачки, които са в лицето на висока конкуренция, а в по-неприятна форма – недоброжелатели.

Вие може да се справите с това предизвикателство като разчитате на натрупан опит и авторитет, а ако в някои случаи това е невъзможно, тогава ще прекратите контакти и дори може да смените посоката си на развитие, за да се дистанцирате от неблагоприятни въздействия, ако има такива.

Ако между вас и ваши партньори – лични или делови, са се натрупали недоразумения, това ще бъде по-видно от обикновено, сега е подходящо да ги изчистите или поне ще ескалират анализи доколко това е осъществимо на практика и дали си заслужава.

Можете да надникнете в по-далечното бъдеще относно важни за вас отношения, стигате до дъното на истини, но това винаги е полезно и оздравяващо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени