СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 03.06.2024 – 09.06.2024

x


Периодът е отличен да надскочите успехите си, да разширите хоризонтите си на развитие  като разчитате на висока квалификация, пътувате, общувате с хора извън близкото или традиционно обкръжение.

Въпреки всичко, ежедневието ви може да е доста натоварено и над средното ниво поради допълнителни изисквания, на които трябва да отговорите. Например, от вас може да се изискват допълнителни знания или пък ескалират принудителни командировки… Някои от вас може да попаднат в ситуация, при която се изисква да се съобразявате с вид лидери,  авторитетни или влиятелни личности на работното място. Вие може да решите да се мобилизирате и да превъртите това предизвикателство в полза, така че да сте победители и да се изкачите едно стъпало напред и нагоре.

Някои от вас може да преценят, че определени ангажименти ги натоварват твърде много и в такъв случай, вие може да ги оставите зад гърба си подобно на тежест, така че да поемете по нов и по-благоприятен път на развитие.

При всички случаи можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите какво имате да преодолявате по пътя си към върха или пък високи и честолюбиви планове, кариерно развитие, следствие на този анализ и в по-далечна перспектива вие можете или трябва да си изградите дългосрочна стратегия…

До края на седмицата сте във важен период относно партньорски връзки, случващото се закодира трайно, нека да бъде във ваша полза като балансирате между вас и интересът на отсрещната страна…

Ако сте сами, можете да срещнете любовта на път. Приятни преживявания при пътувания…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени